over odette simons

Odette studeerde af in de Communicatie-wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Als marketing manager en  Creative Director werkte ze bij een internationaal fotobureau. Het opzetten en begeleiden van de copryright en rechtenvrije fotografie afdeling was daar haar belangrijkste taak. Van het maken van een creatief fotografie plan , het produceren en editen van fotoshoots, het houden van presentaties voor internationale fotografie agenten alsmede het begeleiden van de beeldbewerkers, producers en fotografen.

Sinds 2003 heeft Odette een bedrijf in art direction, styling en productie voor fotografie, tv en film. Zij is actief als art director, interieur- en modestyliste en producer voor diverse tijdschriften, glossy’s, reclamebureau’s en tv programma’s. Vanaf het bedenken van een concept voor een shoot tot en met de styling en het regelen van fotografen, modellen, visagiste en locatie; alles wat nodig is voor dat perfecte plaatje kan Odette verzorgen.

Sinds september 2014 is Odette werkzaam als Style Director voor Westwing home & Living.

Odette is ook werkzaam als presentatrice. Odette is sinds 2015 te zien als jurylid in het woon-reality programma House Rules op Net 5.

Overige programma’s zijn:

Contact

Odette is te bereiken via contact formulier of via mail@odettesimons.nl.

Kantoor

Labs 55 – Lulofsstraat 55 – unit 49 – 2521 AL – Den Haag

Portret foto: Laura Oldenbroek, foto Odette op homepage: Femque Schook

Over Odette Simons